Prodat Bar/Restaurace/Noční klub, Taganga, Magdalena, Kolumbie, calle 13 No 1-07

Prodat - Cod. 30862

  • Typologie: Bar/Restaurace/Noční klub
  • Oblast: 73 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 1

Café Bonsai je dobře zavedenou kavárnu v malé rybářské vesnici Taganga pár kroků od pláže, která přinesla od roku 2010, chuť Evropy v regionu. Je známý mezi národními a mezinárodními turisty pro své evropské chleba stylu, rozmanité snídaňové menu nejlepší káva na míle daleko (ve skutečnosti "nejlepší šálek kávy v celé jižní Americe" je výrok často), původní sendviče, zdravé a bohaté saláty a přátelskou atmosféru, kombinující skvělé místní produkty s evropskými recepty připravené s hrdostí a láskou: místo unikátní v regionu.
Mezi všemi velkými možnostmi restaurací v Taganga, to podařilo, aby se stal druhým nejlépe hodnoceným místo k jídlu v Taganga na TripAdvisor (od 27-02-2017). Nabídka je široká a má co nabídnout pro širokou škálu chutí a preferencí, od milovníky masa do vegany. Je to místo, kde mnozí návštěvníci vrací na denní bázi během svého pobytu v Taganga. Kombinace klimatizace uvnitř a rychlé wifi dělá tomu populární místo pro lidi, aby úniku tepla Tagangan a pracovat na svém počítači. Mimo terase s výhledem na pláž, kde můžete sledovat rybáři odletů a vrací se svěží úlovek. Uvnitř jsou v současné době pět stolů / 16 míst. Mimo současné době existují čtyři stoly / 10 míst a prostor pro jednu nebo více dva stoly.
Pro potenciální kupce
Správná organizace, hladké obchodní procesy a zcela legální obchodní model byly vždy naší prioritou. To znamená, že převzetí Café bonsai, buď lokální nebo cizince (také s ohledem na pracovní vízum), je bez překážek. Kavárna má velmi dobré jméno značky a přístup na trh. Tajné Bonsai recepty jsou zdokumentovány a snadno pochopitelné; s dodavately kontakty s nejlepšími produkty za nejlepší cenu jsou stanoveny a bezpečné: vše je nastaveno pro hladký přechod.
Z našich zkušeností, nový majitel bude představen s různým příležitostem: v okamžiku, Café Bonsai je otevřena Po - So, od 8 do 3 hodin. Delší otevírací dobu (restartu velmi populární grilování, například), je velmi vhodnou alternativou, jakož i dodávka a denní / týdenní speciality. Nově otevřený vegan trh vykazuje pozitivní potenciál pro další expanzi.
Stručně řečeno, dobře organizovaný a velmi oblíbeným místem, kdo je aktuální pracovní metody a normy lze snadno pokračuje nového majitele, ale zároveň nabízí dostatek prostoru pro rozšíření a dále rozvíjet do stávajících nebo nových oblastí.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB