Prodat Jiné (Obyvání), Santa Marta, Magdalena, Kolumbie, santa marta

Prodat - Cod. 30341

  • Typologie: Jiné (Obyvání)
  • Oblast: 70 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 15

1 - Výměny týden: Je možné vyměnit nemovitost v Zuana týdnu, prostřednictvím řetězce výměn Interval International, pouze tehdy, když se nepoužívá ke dni, který odpovídá rekreační objekt. Připomínáme, že v tomto případě, můžete ji podat v intervalu s maximálně 1 rok a nejméně dva měsíce před datem zahájení, aby mohli později požádat o výměnu, která stojí $ 184 v případě, že výměna je národní nebo 244 USD pokud mezinárodní. To proto, že v případě, že není použit, není uložen v intervalu, postoupí, nebo ne, že by pro ztracena týden. Jsme objasnit, že každá výměna je předmětem existuje dostupnost v době aplikace. Také zveme vás se dozvědět více o možnosti otevření tam čekatelů na burzách, které zvyšují šance na požadované místo určení a datum, ne-li najít dostupnost v době první konzultaci. Tato informace se může rozšířit přímo s Interval International v potrubí (1) 3767120.

3.2. - Týdny pobyty (7 nocí 8 dní): Prostřednictvím Interval International si můžete zakoupit další týdny na majetku, jejichž náklady se pohybují od 300 USD na 2900 přibližně. Tyto hodnoty jsou definovány intervalu v závislosti na vlastní kapacita je zvolena je cíl cesty, kvalita hotelu / Resort a roční období. Existují 80 zemí a asi 2900 uchyluje k elegir.Recordamos, že rezervace jsou předmětem dostupnosti existuje v době podání žádosti. Kromě toho vás zveme ke stažení do smartphonu App Interval International, jakmile se dostanete váš partnerský kód a vytvořili svůj uživatelský profil. V této aplikaci můžete nastavit upozornění pobyty a dělat vyhledávání vyžadující online.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB