Prodat Stavební parcela, Santa Marta, Magdalena, Kolumbie, Minca

Prodat - Cod. 30723

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 11700 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 1

njoy krásné krajiny v perfektním klimatu a je obklopen majetkem greenery.The, více než jeden hektar, byl dříve terasa domorodé kultury Tyrona a nachází se na svazích hory Sierra Nevada (Kolumbie) až 1000 metrů nad mořem a je dosažitelné autem do 45 minut od karibského města Santa Marta a 25 minut od turistického ekologické vesnici Minca. Na pozemku se nachází 25 minut chůze od úžasné vodopády a chovné oblasti kávy, kakaa a mnoha druhů tropického fruits.You jsou blízko jak pozemského ráje s tropickým klimatem od Enchanted pláží Tyrona parku a hory jsou vysoké až 3000 metrů nad mořem s výhledem na moře, stojící před krbem a pobývají v jednom domku sledují všechny druhy ptáků.
Nemovitost se nachází v privilegované místo na planetě a v souladu s domorodé kultury thiis hora je srdcem celého světa. Sierra Nevada je nejvyšší pobřežní hora na světě se svými 5800 metry nad mořem.
Minca umístí sebe mezi přední turistických destinací v Kolumbii a zejména Zážitková turistika, pozorování ptáků, ekologické turistiky, antropologické zájmovým oblastem na přítomnost různých etnických skupin, milovníky přírody a ticha.

Vlastnost díky své malebné poloze a snadný přístup hodí pro turistické projekty, Hostales, hoteles, kabiny, cotteges atd atd
Tam je kabina v majetku s pokoj, kuchyň a dvě koupelny, jedna externí.
Všechny tyto prvky aby vlastnost velmi atraktivní pozemek pro investora pro oba potenciálu cestovního ruchu a pro neuvěřitelné zlepšení, jenž nabývá na oblast v posledních letech i v příštích letech tento trend bude stejný.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB