Prodat Bar/Restaurace/Noční klub, Santa Marta, Magdalena, Kolumbie, calle 18 no 3-75

Prodat - Cod. 38867

  • Typologie: Bar/Restaurace/Noční klub
  • Oblast: 140 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 1

La Canoa je kavárna, restaurace, pečivo a francouzská pekárna, která se nachází v samém srdci historického centra Santa Marty, od roku 2011.

Doba provozu: 8 let
Roční obrat 125 000 €
prodejní cena: 100.000 €

Včetně: notebook zákazníka, kuchařka, pokladní systém, počítač, trouba unox, 3 sporáky, kávovar La Marzocco, 1 kuchyňská linka, 4 nerezové stoly, 2 lednice, 2 mrazničky, 1 chladnička s minibarem , 1 vinný sklípek, 1 přední a zadní bar, 1 cukrářská vitrína, 10 masivních dřevěných stolů, 40 židlí, 5 skládacích stolů pro akce, 3 klimatizace, 1 firemní automobil, 1 počítač a tiskárna se systémem Pokladna, 2 videokamery, kuchyňské potřeby, pečivo a servis, talíře, sklo, mj..

Místo:
Jsme založeni v republikánském stylu domu, 140 m2 zrekonstruované a přizpůsobené jeho činnosti, má klimatizovaný pokoj a non-klimatizovaný pokoj a velmi příjemné patio. Nacházíme se v samém srdci historického centra, velmi aktivní oblasti kaváren a restaurací, obvyklých míst pro výlety pro turisty i místní obyvatele.

Naši klienti:
Canoa vybudovala v těchto letech silnou pověst kvality a služeb mezi "Samarios" a zahraničními návštěvníky. Je důležité zdůraznit skutečnost, že naše klientela není pouze turistická, což umožňuje společnosti La Canoa pořádat každoroční aktivity. Také počítáme s velmi dobrými vztahy s hotely a ubytovnami ve městě, které nás vždy doporučují. Máme také několik klientů, kteří dělají své oslavy v La Canoa.

Stravování / stravování / dodavatel dalších restaurací a hotelů Vytvořili jsme knihu zákazníků s různými hotely a restauracemi ve městě, která nám pravidelně objednává různé speciální chleby, pokrmy a různé přípravky. Také jsme se stravování pro velké akce, jako je svatba na pláži a jiné druhy oslav.

Náš tým: tým je velmi dobře vyškolený a doprovází nás na dlouhou dobu, což také usnadní oživení.

Naše produkty:
Ráno chléb s čokoládou, croissantem a jiným pečivem vyjde čerstvý, chleby jsou posílány do různých restaurací a hotelů na objednávku, od snídaně, kávových specialit a ovocných šťáv, v poledne a la carte pokrmy, které spojují nejlepší místní suroviny se znalostí francouzské kuchyně, odpolední káva, pečivo a koktejly, večerní večeře v romantické a živé atmosféře.

Recepty jsou organizovány a psány v precizním a řádném sběru, který umožňuje rychlé převzetí a udržení standardu kvality a realizace identických pokrmů, spoléháme se na dobře zdokumentované a zdokumentované procesy výroby a provozu. snadné sledovat.

pověst
Doporučuje se v průvodci pro batůžkáře, chytrý malý a osamělou planetu a objevil se v mnoha národních publikacích. Jsme velmi dobře umístěni v sociálních sítích Facebook 4362 líbí se, instagram 2366 následovníků a webové stránky se všemi potřebnými informacemi, které jsou také velmi navštěvované. Tripadvisor: hodnocení 4,5 z 5 a 17 z 348 restaurací v Santa Marta Google: kvalifikace 4.6, hodnocení Facebook: 4.8.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB