Prodat Domek, Cali, Valle del Cauca, Kolumbie, dapa yumbo

Prodat - Cod. 40635

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 6500 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 2
  • Majetkové poměry: Good

Prodej neuvěřitelného venkovského domu nebo skvělé obchodní příležitosti v Dapa Medio, pouhých 20 minut od města Cali ve vynikající strategické poloze, v blízkosti hotelu El Molino na hlavní silnici, se snadným přístupem, ve velmi klidné a bezpečné oblasti a privilegovaný, obklopen horami. Ideální k úniku od hluku města nebo k vytvoření velkolepého duchovního útočiště, hotelu, apartmánů, glampingů, chat, restaurací nebo jakéhokoli typu investice díky své poloze a velikosti.

Pozemek má dva vchody: první se nachází na pozemku o rozloze více než 3 000 m2 se samostatným vchodem, ideální pro všechny typy investic, parkoviště, ovocné sady, ovocné stromy nebo plodiny.

Objekt se skládá ze dvou podlaží a velkého parkoviště až pro 10 pohodlně umístěných automobilů. Na první úrovni jsou čtyři ložnice, tři koupelny, pracovna, prádelna, tělocvična a turečtina.

Druhé patro má dvojité stropy, prostorný a nezávislý obývací pokoj s jídelnou, luxusní povrchové úpravy, mramorové podlahy, tři ložnice se šatnou, dvě koupelny se sprchami, sociální koupelnu, dřevěnou kuchyň v americkém stylu a okna s výhledem panoramatické směrem k horám a celému městu.

Ve společných prostorách si můžete vychutnat nádherný výhled, velký bazén, turecké lázně, vířivku, zahrady obklopující dům a ekologické stezky, které vytvářejí kouzelný prostor.

Plocha pozemku 6.500M2

Zastavěná plocha 700M2

Butlerův dům 50M2

CasaYa Internacional Real Estate nabízí domy, farmy a zařízené apartmány na národní i mezinárodní úrovni

www.inmobiliariacasaya.com.co
info@inmobiliariacasaya.com.co

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Inmobiliaria CasaYa Internacional
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB