Prodat Jiné (Podnikání), USAQUEN, Bogota, Kolumbie, KR 7A #121-33

Prodat - Cod. 41022

  • Typologie: Jiné (Podnikání)
  • Oblast: 273 m²
  • Pocet pokoju: 12
  • Podlazí: 2

Usaquén je město číslo jedna v hlavní čtvrti Bogoty. Nachází se na severu města. Byla to stará obec departementu Cundinamarca, jejíž původ sahá až do předkolumbovské doby
Jeho název pochází z muisckého slova Usaque. Toto slovo, Usaquén, má svůj původ v praxi náboženství Chibcha, kterou prováděli jeho kněží nebo zaques, když se pro jejich cacique nebo pána mělo postavit honosné sídlo. Tento zvyk se nazýval Usaque, což podle jazyka Chibcha etymologicky znamená: použití „pod“ a to „klacek nebo dřevo“, jehož jednotné významy by dávaly „pod klacek“.
V tomto městě najdeme čtvrť Santa Bárbara, jednu z nejexkluzivnějších oblastí hlavního města země, která se architektonicky rychle rozrůstá a mísí se mezi vysokými ulicemi a moderními budovami s velkými domy, které jsou stále zachovány.
Je snadno dostupný, protože se nachází mezi Carreras Novena a Seventh a ulicemi 127 a 116. Navíc je velmi snadné se k němu dostat ze severní dálnice. Stanice TransMilenio Calle 100 a Calle 106 jsou nedaleko, stejně jako velké množství zastávek a autobusových linek, které obíhají sektorem.
Santa Bárbara je známá jako třetí nejstarší čtvrť ve městě, a proto zde sídlí místa s velkým významem

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB