Prodat Třípokojový, Bogota, Bogota, Kolumbie, Chico Navarra

Prodat - Cod. 41158

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 111 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 1

Krásná Pent-dům se nachází v 6. patře Inteligentní budovy Palma Magna, 7 let s výškou 2,35 m, s velkými francouzskými okny a francouzský balkon, které dělají to velmi osvětlený a umožňuje, aby přirozené světlo neustále, s jehož pomocí si mohou vychutnat nádherný výhled na východu nebo západu slunce východních kopců, zatímco budete relaxovat pod žárem ohně, který je jedinečný domácí obdařena elegantní povrchové úpravy, kde můžete žít a sdílet nezapomenutelné chvíle s rodinou v rámci svých pohodlných prostorů, které se skládají činí o celkové ploše 111,96 m2 distribuované v otevřené kuchyni ve stylu L s barem a pultem z černého mramoru a digestoří; 3 prostorné ložnice, první s vlastní koupelnou a pomocnou koupelnou pro ostatní pokoje, stejně jako sociální koupelna pro celkem 3 koupelny, útulná, funkční a pohodlná jídelna s dostatkem prostor, kde si můžete užít její teplo a zároveň mají vynikající průvodní dopis přijímat své hosty. V budově je recepce a společenská místnost; to vše za příležitostnou cenu 750 000 000 milionů pesos s měsíčním administrativním poplatkem 600 000 $ pesos.
Nachází se v jednom z nejexkluzivnějších sektorů hlavního města; v Chico Navarra, kde budete mít tu čest mít různé výhody a nespočet služeb na dosah ruky, stejně jako vynikající přístupové cesty jako 116. ulice, severní dálnice, avenue 19 a velmi blízko hromadné veřejné dopravy.
Zde si můžete vždy užít teplou vodu, protože budova je vybavena centrálním kotlem, který zásobuje všechny byty. Stejně tak výpadky napájení nejsou problémem, budete mít 100% záložní elektrárnu a jako by to nestačilo, nebojte se o svá vozidla, máte k dispozici 2 velká online parkovací místa a parkovací místa pro váš návštěvníků vozidla v suterénu, kde najdeme i zálohu, která má výšku ideální pro ukládání vše, co potřebujete; Ze suterénu se můžete pohybovat výtahem až ke dveřím vašeho domova a co je nejdůležitější a jednou z výhod jeho vnitřního zabezpečení je přístupový čip do výtahu.
Bezpochyby ideální a vysněný prostor pro kohokoli; Pokud vás zajímá a chcete to znát a rozšířit více informací, kontaktujte nás a my naplánujeme vaši schůzku, abyste ji mohli navštívit, promluvit si a podat vaše návrhy.
Chico Navarra je jedním z nejlepších míst k životu, protože je jedním z nejexkluzivnějších sektorů města, vyniká svými rozsáhlými zelenými plochami, které si můžete užít v klidu a kde můžete sdílet s rodinou, cestovat s domácími mazlíčky, nebo jen na procházku a užít si, zatímco vy obdivovat jeho krásné činžovní domy a luxusní domy, s jeho elegantní architekturou, která vyniká ve střízlivosti jeho fasád, které jsou součástí identity Chico Navarra. Tento elegantní sektor má různé supermarkety, obchodní řetězce a obchodní podniky všeho druhu, se snadným přístupem do různých a důležitých obchodních center, jako jsou: Plaza 102 Shopping Centre, Nákupní centrum Chico Chico Centro Nákupní centrum Centro 93 Torre Norte, Alhambra Plaza Shopping Center, Portobello design Center, LAZUS Node, 100. Street Building a kde velkých nákupních center velkého umístění v hlavním městě vystupovat jako například: Andino nákupního centra Unicentro AK 15 nákupní centrum a Hacienda Santa Shopping Center Barbara, které mají přibližně 12 minut autem nebo 4 km chůze. Kromě toho je díky své rozmanité a atraktivní místní i mezinárodní gastronomické nabídce vyhledáván jako turistické místo ve městě. Nedaleko najdete důležitá zdravotní střediska, školy, restaurace a exkluzivní obchody s dekoracemi. Rozhodně velmi vynalézavé a bezpečné místo k životu. Má vynikající přístupové cesty, jako je 19 avenue, 100, 116 a severní dálnice, a je také velmi blízko k dosažení hromadné dopravy.
Říká příběh, že slovo „Chicó“ pochází z původu Muisca chicú, což znamená „náš spojenec“? Chicú bylo jméno, které pojmenovali potok, který se tyčí ve východních kopcích, místě poblíž sektoru.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB